Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Atecma Barcelona

Escriu-nos On som

Fumigació i control de plagues a Barcelona

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Problemes amb els insectes? Rates? Han col·locat un rusc a la teva façana? A Atecma Barcelona tenim els insectes a ratlla. Som una empresa experta en fumigació i control de plagues a Barcelona. Des d'Atecma pensem que la prevenció és el millor atac i, per això, treballem amb més de 50 punts de control d'insectes i rates.

Portem a terme tota mena de tractaments en la fusta per acabar amb el corc de la fusta i els tèrmits. També garantim tractaments contra les xinxes. Tots els nostres treballs es realitzen amb rigor, respectant al màxim la salut i el medi ambient. Ens encarreguem de la fumigació en trens, aeroports i altres zones de trànsit diari per garantir la salubritat de totes les instal·lacions.

Més de 20 anys d'experiència i els nostres clients satisfets són la nostra millor garantia d'èxit. Acabem amb l'eruga processionària, tan nociva per a animals i per a humans. Un altre dels serveis que portem a terme des d'Atecma és la col·locació de punxes anticoloms i el control d'aquestes espècies. També estem capacitats per treure ruscs de façanes o de llocs on poden suposar un perill per a la salut. 

Treballem tant per a empreses com per a particulars. Problemes amb els insectes? Truca'ns! Estarem encantats d'acabar amb la plaga i d'ajudar a la convivència entre insectes i humans.

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer d'Hug de Rocabertí, 5 Local 2 08014 Barcelona Barcelona
Carrer d'Hug de Rocabertí, 5 Local 2 08014 Barcelona Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied